آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۶۹۴
آوانگارد ۱۵ دقیقه‌ای به قلب آمریکا می‌رسد!

عکس| با سلاح آخرالزمانی «پوتین» آشنا شوید!

ژنرال ترنس اوشانسی، فرمانده شمالی نیروی نظامی آمریکا در مورد موشک روسی مافوق صوت آوانگارد اظهار نظر کرد و گفت: موشک مافوق صوت آوانگارد می‌تواند در عرض ۱۵ دقیقه اهدافی را در قلب آمریکا مورد اصابت قرار دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آوانگارد (Avangard) یک سلاح بالدار گلایدری است که با کمک یک موشک بالستیک بین قاره ای (RS-18) به ارتفاعات بالای اتمسفر برده می‌شود و سپس از آنجا با سرعتی بیش از ۲۷ برابر سرعت صوت مانند شهاب سنگ به هدف میخورد. این سامانه قابلیت حمل حداکثر ۲ مگاتُن مواد/سلاح هسته‌ای را دارد.

این موشک برخلاف کلاهک‌های موشک های بالستیک قاره پیما ICBM معمولی از اتمسفر جو به طور کامل خارج نمی‌شود. بدنه راکت از مواد کامپوزیتی خاصی ساخته شده که در برابر حرارت ۳ هزار و۶۳۲ درجه فارنهایت مقاوم است. کلاهک آن در امتداد مسیری غیرقابل پیش‌بینی حرکت میکند و قابل شناسایی نیست.

عکس| آوانگاردِ «پوتین» ۱۵ دقیقه‌ای به قلب آمریکا می‌رسد!

سلاح هایپرسونیک آوانگارد در راستای برنامه جامع روسیه برای ایجاد یک سپر موشکی متشکل از سلاح‌های هسته‌ای توسط پوتین در سال ۲۰۱۸ معرفی شد. هدف کرملین از این برنامه بی اثر کردن سیستم‌های ضدموشکی آمریکا و استیلای کامل در زمینه مقابله با حملات هسته‌ای و انجام این قبیل حملات است.

کارشناسان نظامی روسیه پیشتر مدعی بودند وجود ده موشک بالستیک قاره پیمای آر ای ـ 28 "سرمت" برای از بین بردن همه جمعیت آمریکا کفایت میکند. سامانه آوانگارد اما از قابلیت های بیشتری در نابود کردن سیستمهای ضد موشکی آمریکا و از بین بردن آمریکا در یک جنگ اتمی تمام عیار برخوردار است.

عکس| آوانگاردِ «پوتین» ۱۵ دقیقه‌ای به قلب آمریکا می‌رسد!

سیستم دفاعی میدکروز پایگاه‌های زمینی در آلاسکا+کالیفرنیا، پدافند موشکی SM-3، سیستم موشکی تاد (THAAD) و سیستم موشکی پاتریوت PAC-3 از جمله سامانه های پدافند ضد موشکی امریکا برای مقابله با حملات موشک‌های بالستیک/هسته یی است. فرصت واکنش در مقابل یک موشک فراصوت درحدود ۶ دقیقه است!

ایالات متحده اما قراردادی ۹۲۸ میلیون دلاری برای توسعه یک موشک تهاجمی مافوق صوت با قابلیت تغییر مسیر با لاکهید مارتین امضا کرده است. چین هم یک نمونه از راکت گلایدر هایپرسونیک خود بنام Dong Feng 17 را که به گفته پکن پنج برابر سرعت صوت پرواز میکند، آزمایش کرده است.

پوتین میگوید شوروی در دوران جنگ سرد در زمینه طراحی بمب اتمی، ساخت بمب افکن‌های راهبردی و موشک‌های بین قاره‌ای پشت سر آمریکا قرار داشت اما اکنون روسیه در ساخت موشکهای فراصوت دارای کلاهک هسته ای، شکست ناپذیر است./ حسین آقایی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار